skip to Main Content

Szolgáltatásaink

Olvassa el milyen módszerekkel dolgozunk, hogy legjobb eredményt tudjuk ügyfeleinknek garantálni!

FELMÉRÉS

Az ügyfelekkel történő egyeztetést követően a helyszínen felmérjük a teendőket. Tisztázzuk milyen elvárások, határidők és mérföldkövek jellemzik a projektet és ajánlatot adunk.

TERVEZÉS

A keretek tisztázása után a legkorszerűbb eszközöket felhasználva megtervezzük a projektet a legapróbb részletekig. Tapasztalatunk az, hogy az alapos tervezés a kulcsa a sikeres kivitelezésnek.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Legyen szó akár egy nagyobb volumenű irodai fejlesztésről, akár egy kisebb felületű üveghálózat cseréjéről, munkánk gyakran igényli egyedi megoldások  megtervezését és szakszerű kivitelezését. Az elmúlt lassan 20 év során számtalan egyedi megoldást igénylő kihívást oldottunk meg sikeresen ügyfeleink kérésére.

KIVITELEZÉS

A minden részletre kiterjedő előkészítő munkát a kivitelzés követi. Precízen, határidőre elkészítjük az ügyfél által megrendelt üvegezési feladatot. Modern eszközparkunknak és megbízható beszállítói hátterünknek köszönhetően magabiztosan, határidőre kivitelezzük a megrendelt munkát. Ügyfeleink elégedetttsége számunkra a legfontosabb!

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Munkánk során törekszünk a környezettudatosságra és ennek megfelelően alakítottuk ki folyamatainkat. Az előkészítés alatt a lehető legkisebb környezeti terhelésű módon kommunikálunk, emellett járműparkunk is fiatal. A pontos tervezésnek köszönhetően minimális hulladékot termelünk és törekszünk a lehető legkörnyezetbarátabb anyagokat felhasználni a kivitelezéseinkhez.

TÁMOGATÁS

A munka lezárását követően is állunk az ügyfelek rendelkezésére. Karbantartási és egyéb kérdéseivel is nyugodtan megkereshet minket.