skip to Main Content

BEMUTATKOZÁS

Vállalkozásunk  családi vállalkozás, 22 év tapasztalatával állunk jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleink rendelkezésére.

Az Üvegszervíz Kft.-ről

Családi vállalkozásunk 1996 április 18. óta vagyunk jelen a piacon. 22 év alatt számtalan vállalati és lakossági ügyfelünk megrendelését teljesítettük és olyan szakmai tapasztalatra tettünk szert, mely alapján széles körben tudunk leendő és visszatérő ügyfeleink rendelkezésére állni. Legyen szó kisebb fürdőszobák esztétikusabbá vagy biztonságosabbá tételéről, vagy céges ingatlanok üvegfelületeinek felújtásáról, csapatunk magabiztosan tudja a feladatokat megoldani.

Elsősorban fővárosi megrendeléseink vannak, Budapest 45 km-es körzetében többlet költségek nélkül tudunk dolgozni. Amennyiben Ön olyan településről szeretne üvegezéssel kapcsolatos feladatot megoldani ami ennél távolabb van, kérjük keressen minket egyedi ajánlatért a megadott kontaktokon és felvesszük Önnek a kapcsolatot!

MIVEL FOGLALKOZUNK

Lakossági és vállalati megrendelések kivitelezését egyaránt vállaljuk. Az elmúlt évek alatt remek, összetartó csapatot hoztunk össze, emiatt hatékonyan dolgozunk mindkettő területeten.

Lakossági munkáink nagyrészét fürdőszoba korszerűsítését teszik ki, mivel modern gépparkunkkal egyedi megrendeléseket gyors határidővel el tudunk vállalni. Természetesen amennyiben lakásának vagy házának más üvegfelületeit szeretné igényesen modernebbre vagy újabbra cserélni, nyugodtan megkereshet minket. A modern üveggyártási és szerelvényezési technológiáknak köszönhetően már le lehet cserélni üvegre sok bel- és kültéri felületet, például térelválasztókat, korlátokat falakat. Ennek köszönhetően tágabb, barátságosabb tereket lehet létrehozni.

Vállalati ügyfeleink ezt gyakran kihasználják, hiszen a korszerű irodai környezetben elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb természetes fényhez jussunk. Segítségünkkel tágasabbnak tűnő, hatékony munkakörnyezetet tudtak kialakítani, ahol a kollégák is jobban érezték magukat. Céges ügyfeleinknek kérésére különleges kivitelezési megoldásokkal és egyedi munkarenddel olyan határidőket is tudunk adni, amivel különlegesek vagyunk a piacon.

MIÉRT CSINÁLJUK

Bár az üveg és az üvegfelületek természetes részei a hétköznapjainknak, mégis a téma ismerői tudják, hogy ennek az anyagnak számtalan izgalmas oldala van.

A legnagyobb közösségi enciklopédiát böngészve az érdeklődő számos érdekes információt találhat az üvegről:

Mintegy 100 000-féle üveget ismerünk, amelyek közül 7–800-at használunk a gyakorlati életben – ezek a kereskedelemben is kaphatók. Az első üvegszerű anyagokvalamikor az i. e. 5-4. évezred táján tűntek fel, részben a kerámiakészítés melléktermékeiként, mint a porózus kerámiát vízhatlanná tevő mázak. Természetesen a mai korszerű üvegek már olyan ipari techológiák felhasználásával készülnek, amik lehetővé teszik már azt, hogy biztonságosan lehessen beépíteni a mindennap használt terekbe is, sőt már golyóálló üveg is létezik.

Mi szeretünk üveggel dolgozni, üveges munkákat kivitelezni. Izgalmas, hogy minden munka más és jó érzés komplex feladatokat megoldani. Sok helyen, ahol mások problémát látnak, mi kihívást.  Emellett üveggel dolgozni hálás feladat, mert a munkát elvégezve látványos eredményeket lehet elérni. Egy térben a megfelelő üvegek kiválasztásával több fényt, nagyobb teret lehet elérni és jobb atmoszférát lehet teremteni.