Épületüvegezés - Üvegszerviz

Tartalomhoz ugrás

Épületüvegezés

Üvegtipusok

Hőszigetelő üvegezés:

Bármilyen összeállításű hőszigetelő üveg legyártását vállaljuk az
egyszerű hőszigetelő üvegektől a fokozott hőszigetelésű üvegekig (LOW-E ) .

Korlátüvegezés:
Vállaljuk korlátok felújítását üvegcserével és akár festéssel együt is.

Kék és zöld dróthálós üvegezés:

Nagyon sok épület erkélyén található kék és zöld színű dróthálós üveg , melyet évekkel ezelőtt gyártottak. Sajnos azonban ma egyik gyár sem gyárt ilyen üvegeket , így nagyon sok problémát okoz a társasházaknak ezek cseréje. Több helyen az Önkormányzat nem is engedi hogy áttérjenek a fehér dróthálós üvegre, így nem marad más mint valahogyan pótolni az eredeti üveget.
Az üvegeket utólagosan látjuk el színezett kültéri fóliával , ami ezután gyári üvegnek tűnik. A kék színből 7 árnyalat a zöldből pedig 6 különböző árnyalatú fólia áll rendelkezésünkre , így mindenhol kitudjuk választani az eredetihez legjobban hasonlító színt.
A fentieken kívűl még a következő szinekben tudunk drótüveget biztosítani:
- sárga 3 árnyalatban
- narancssárga 4 árnyalatban
- pink 3 árnyalatban
- piros 3 árnyalatban
- lila 2 árnyalatban
- szürke 2 árnyalatban


Tetőtéri ablakok üvegcseréje:
Velux,Peta és Schindler típusú ablakok újra üvegezése.

Műanyag ablakkeretek beállítása (javítása):
A régebben beszerelt műanyag ablakoknál előfordulhat, hogy már nehezebben záródnak illetve szorulnak.
Minimális anyagi ráfordítással üvegcsere nélkül újra be lehet őket állítani, és ezzel újszerű állapotba hozni. Sajnos azonban ezt csak párszorszor lehet megcsinálni a keretekkel.
Jó tanács: Ha műanyag nyílászáró vásárlása mellett döntenek érdemes inkább a drágább ,de jó minőségü műanyag kereteket választani, mert ablakkeretet minimum 15-20 év távlatra kell tervezni ,és nem biztos hogy az olcsóbb anyagból készült keret is kibírja addig.
( Manapság amikor sokan hitelből újítják fel nyílászáróikat nem mindegy ,hogy a keret is kitart e addig ameddig a hitelt törlesztik..)

Előtetők:
Vállaljuk üvegtetők előtetők új beépítését, javítását , cseréjét akár a szerkezet festésével együtt is. Fontos szemelőtt tartani tervezéskor , hogy üvegtetőbe kizárólag biztonsági, dróthálós vagy szilánk védelemmel ellátott üveg építhető be. Már tervezéskor is szívesen adunk tanácsot az ideális üvegméretek kiválasztásához.

Egyedi árajánlat alapján vállaljuk üvegtetők újraszigetelését is.

Vissza a tartalomhoz