Edzett és lépésálló - Üvegszerviz

Tartalomhoz ugrás

Edzett és lépésálló

Üvegtipusok

Zuhanyfalak:

Egyedi elképzelései alapján elkészítjük Önnek a zuhanyozóját.
Már a kialakításnál célszerű szem előtt tartani, hogy a tartófalakra biztonságosan lehessen rögzíteni az üveget. Általában 8 mm edzett üvegből készülnek a zuhanyfalak.
Kizárólag rozsdamentes Dorma vasalatokkal dolgozunk, melyek kifejezetten zuhany vasalatok, így jól bírják a víz által okozott erős igénybevételt.

Jó tanács:
1. Az extrém kialakítású zuhanyfal végleges kiépítése előtt érdemes utána nézni, hogy lehet e majd rögzítő vasalatot kapni hozzá.
2. Sokan keresnek minket meg, hogy a nagy áruházakban vett zuhanykabinjuk üvegét vágjuk kisebbre, mert ezért vagy azért nem fér el a tervezett helyre. Sajnos ilyen esetben nem tudunk segíteni, hiszen ezek a kabinok is edzett üvegből készülnek s rögtön szétrobbanának ha megpróbálnánk levágni belőle. Az ilyen áruházakban leginkább standard méretű kabinokat lehet kapni.

Üvegajtók ,üvegkorlátok ,üvegfalak, lépésállóüvegek:

Az üvegkorlátokat és kisebb üvegfalakat ragasztott biztonsági üvegből is lehetőség van legyártani. Valamivel kedvezőbb árat lehet adni így a kivitelezésre.
A rögzítéseket itt is Dorma vasalatokkal szoktuk megoldani illetve van olyan eset amikor a jó minőségű CDA vasalatokkal kiválthatóak.
Az üvegajtókat biztonságosan kizárólag edzett üvegekből lehet elkészíteni.
Az edzett üveg mindenkinek egyedileg készül,tekintettel arra , hogy a gyártás után a méreten már nem lehet változtatni.

Lépésálló üveg:
Több üveg speciális ragasztásával összeállított üvegpanel, mely alkalmas biztonságos üveg járó felület kialakítására.

Lövedékálló(golyóálló) üveg:
Hasonló technológiával készül , mint a lépésállóüveg. A besorolási szintet a szerkezeti összeállítás határozza megVissza a tartalomhoz